Boeketten

Contact

Kleiweg 121 B
3051 GM Rotterdam

T 010 – 418 31 01
F 010 – 461 24 98
E bloemsierkunstpkouwen@live.nl

Dagelijks verse boeketten

Dagelijks staat bij ons een grote verscheidenheid aan boeketten klaar in de prijsklasse van €11,50 t/m € 35,=. Daarnaast zijn alle boeketten naar wens te maken zowel qua smaak als prijsklasse.

Alle bloemen zijn per stuk verkrijgbaar zodat u zelf u plukboeket kunt samenstellen.

In onze boeketten zijn dagverse bloemen en voornamelijk seizoensproducten verwerkt. Ook zijn er veel producten uit de hele wereld verkrijgbaar, die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Die gebruiken we graag en geven onze boeketten een exotisch tintje.

Het assortiment boeketten is ruim te noemen, voor elke gelegenheid is er een ander boeket. Zo zijn er verjaardags-, jubilaris-, geslaagd-, geboorte-, ziekte, rouw- en sympathieboeketten voor de nabestaande.

Een belangrijk onderdeel bij uw bruiloft is toch zeker het bruidsboeket en verdere bloemversiering. Denk hierbij aan corsages en autostukken, hierover informeren wij u graag in onze aparte ruimte.

En wat dacht u van een mooi boeket op uw balie of in de vergaderruimte van uw bedrijf. Een boeket zorgt voor een warm welkom en haalt de scherpe kantjes uit de onderhandelingen. Wij informeren uw hier graag verder over.